Kedves Elsőéves Hallgatók!

Az SZTE EHÖK Elnökségének döntése értelmében a frissen felvett, elsőéves hallgatók részére kizárólag a Rendszeres szociális ösztöndíj és a Városi tanulóbérlet pályázatok esetében a hiánypótlási és beadási határidejét meghosszabbítjuk!

A hosszabbítási időszak időtartama: 2020. augusztus 17. 12:00-tól – 2020. augusztus 31. 23:59-ig.

Ebben az időszakban az is adhat be új Általános szociális helyzetfelmérési adatlapot, illetve csatolhatja hozzá a Rendszeres szociális ösztöndíj, valamint Városi tanulóbérlet igénylést, aki a rendes pályázati időszakban ezt nem tette meg.

Aki rendelkezik 2019. november 17. után beadott, lezárt, pontozott pályázattal, annak nem kötelező újra beadnia, elegendő ahhoz hozzácsatolni a kapcsolódó űrlapot/űrlapokat. Csatolt űrlapok nélkül (vagyis: “Rendszeres szociális ösztöndíj igénylés”, “Városi tanulóbérlet igénylés”) nélkül NEM LEHET SIKERES A PÁLYÁZAT!

Az eredeti pályázati felhívás és a segédletek, mellékletek az alábbi linken találhatóak: Felhívás 2020/21 I. féléves juttatásokra elsőévesek számára.

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen lehet! A beérkező e-mailek nagy száma miatt a válaszadás időtartama meghaladhatja a 24 órát.

A fordítandó dokumentumokat pedig az alábbi email címen várja a Külügyi Bizottság a hallgató nevével és Neptun kódjával ellátva: szteehokkb@gmail.com. A fordításokat a bizottság tagjai 2-3 munkanapon belül tudják visszaküldeni e-mailben, scannelt formátumban.

Üdvözlettel:
SZTE EHÖK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük