Kedves Hallgatók!

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot ír ki a 2020/2021-es tanévre a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szegedi székhelyű karain és a Gál Ferenc Egyetem szintén szegedi székhelyű karain, nappali tagozatán tanuló, kiemelkedő teljesítményt elért diákok tanulmányainak anyagi támogatására, az alábbi feltételekkel:

  • nappali tagozatos hallgató;
  • 26. életévét a pályázat benyújtásáig nem töltötte be;
  • első alkalommal folytat alap-, osztatlan, mester- vagy felsőfokú szakképzésben tanulmányokat;
  • a 2019/2020-as tanév II. (tavaszi) félévében “aktív” jogviszonya volt (a képzésre bejelentkezett).

Az ösztöndíj két szemeszterre szól (10 hónap), melynek összege havi 10 000 Ft.

A pályázat formai követelményei
Pályázni a Modulo elektronikus rendszerben, az EHÖK iroda fül alatt található Szeged MJV Ösztöndíjpályázata c. adatlap kitöltésével lehet 2020. október 15. 12:00-tól. A csatolandó dokumentumokat beszkennelve kell feltölteni, jól olvasható, fekete-fehér és/vagy színes PDF vagy JPEG formátumban.

Az ösztöndíjpályázat benyújtási határideje: 2020. október 31. szombat 23:59

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a kiemelkedő tanulmányi eredmény és a tanulmányi versenyeken való részvétel. Ezeket az eredményeket a 2019. szeptember 1 és 2020. október 16-ig terjedő időintervallumból tudjuk elfogadni, illetve pontozni. Középiskolában szerzett díjak, versenyek nem vehetőek figyelembe.

A pályázatok elbírálásának várható időpontja 2020. december. A döntés eredményéről – az elbírálást követően – az EHÖK honlapján illetve a Moduloban értesülhetnek a pályázók.

Felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy Szeged Város Polgármesteri Hivatalának Humán Közszolgáltatási Irodája tájékoztatott minket, hogy az önkormányzat döntése alapján az SZTE hallgatói közül csak a szegedi székhelyű intézményekben tanuló diákok pályázhatnak az idei évtől a Városi Ösztöndíjra, így sajnos a Mezőgazdasági kar hallgatói nem. Számukra az SZTE EHÖK elnöksége saját hatáskörben, egy, a Városi ösztöndíjhoz hasonló feltételekkel rendelkező ösztöndíjpályázat kidolgozását tervezi.

Ugyanígy felhívjuk a Gál Ferenc Egyetem hallgatóinak figyelmét, hogy intézményükből is csak a szegedi székhelyű karon tanuló hallgatók adhatnak be pályázatot.

További információ
Vincze Alexandra Erika
irodavezető
62/343-094
iroda@ehok.u-szeged.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük