Kedves Hallgatók!

Az SZTE EHÖK Elnökségének döntése értelmében a Rendszeres szociális ösztöndíj és a Városi tanulóbérlet pályázatok hiánypótlási és beadási határidejét meghosszabbítjuk! Ebben az időszakban az is adhat be új Általános szociális helyzetfelmérési adatlapot, illetve csatolhat hozzá űrlapokat, aki a rendes pályázati időszakban ezt nem tette meg.

A hosszabbítási időszak időtartama: 2020. június 1. 00:00 – 2020. június 17. 23:59.

A felsőbbéves hallgatók 2020/2021-es tanévre vonatkozó kollégiumi felvételének a jelentkezési határideje változatlan, tehát 2020. június 17. 23:59- ig lehet pályázatot benyújtani. A kollégiumi jelentkezéskor kötelező két darab várólistás intézményt megjelölni, amelyek nem egyezhetnek az első helyen megjelölttel!

Aki rendelkezik 2019. április 15. után beadott, “lezárt, pontozott” helyzetfelmérővel, annak nem szükséges újat beadnia, elegendő a már meglévőhöz hozzácsatolni a megfelelő űrlapot/űrlapokat. A helyzetfelmérő önmagában nem pályázat, csatolt űrlapok, vagyis: (‘Rendszeres szociális ösztöndíjigénylés’, ‘Városi tanulóbérletigénylés’, ‘Kollégiumi jelentkezés’) beadása nélkül NEM LEHET SIKERES A PÁLYÁZAT!

Az eredeti pályázati felhívás és a segédletek, mellékletek az alábbi linken találhatóak:

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen lehet!

A fordítandó dokumentumokat pedig az alábbi email címen várjuk névvel és Neptun kóddal ellátva: szteehokkb@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük