Kedves Hallgatók!

Az SZTE EHÖK Elnökségének döntése értelmében a rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázatok hiánypótlási és beadási határidejét meghosszabbítjuk!

Ebben az időszakban az is adhat be Általános szociális helyzetfelmérési adatlapot, illetve csatolhat hozzá űrlapokat, aki a rendes pályázati időszakban nem tette. A rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet űrlapok csatolásának továbbra sem feltétele a lezárt, pontozott általános szociális helyzetfelmérő adatlap, elegendő a „Beadva” állapot. Az űrlapokat a pályázati időszak lezárta után összefrissíti a rendszer.

A hosszabbítási időszak időtartama: 2023. január 16. 12:00 – 2023. január 23. 23:59

Az EHÖK fokozottan felhívja a pályázatokat benyújtó hallgatók figyelmét, hogy a pályázatokkal kapcsolatos hiánypótlásra kizárólag a jelen felhívásban megjelölt határidőig van lehetőség. A hiánypótlási határidőt követő 15 napos jogorvoslati időszak alatt hiánypótlásra, azaz újabb dokumentumok benyújtására nincs lehetőség.

FONTOS

Aki rendelkezik 2022. május 2. után beadott, lezárt pontozott általános szociális helyzetfelmérési adatlappal, annak nem kötelező újra beadnia, elegendő a már meglévőhöz hozzácsatolni a kapcsolódó űrlapot/űrlapokat. Csatolt űrlapok (vagyis “Rendszeres szociális ösztöndíj igénylés”, “Városi tanulóbérlet igénylés’”) nélkül NEM LEHET SIKERES A PÁLYÁZAT!

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen, a 62/546 688-as telefonszámon vagy személyesen az EHÖK irodán (6722 Szeged, Szentháromság utca 34.) a new.sztehap.hu-n jelzett ügyeleti időben lehet.

Az eredeti pályázati felhívás és a segédletek, mellékletek itt (eredeti poszt linkje) találhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük