Kedves Hallgatók!

JOGORVOSLAT
A Nemzeti Felsőoktatási Törvényben foglaltak szerint a jogorvoslat beadására 15 nap áll rendelkezésre, illetve a jogorvoslati bizottság nem köteles személyes meghallgatásokat tartani. A jogorvoslati kérvény is egy MODULO-ban benyújtandó űrlap, tehát papír alapú kérelmek benyújtására nincs lehetőség!

A jogorvoslati kérelmeket a MODULO rendszerben, 2022.02.25. 12:00 – 2022.03.12. 23:59.-ig lehet benyújtani. Amennyiben a rendszeres szociális ösztöndíj vagy helyi közlekedési bérlet megállapítása tárgyában hozott első fokú döntés a hallgató kérelmének – részben vagy egészében történő – elutasításáról rendelkezik és a fenti döntés a hallgató egyéni jogát vagy jogos érdekét érinti, a döntés ellen a hallgató 2022.02.25. 12:00 – 2022.03.12. 23:59.-ig jogorvoslattal élhet, melyről a Szegedi Tudományegyetem – „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa dönt.

A kérelem elektronikusan, a MODULO rendszerében a „Rendszeres szociális ösztöndíj” c. űrlaphoz, a „Városi tanulóbérlet” vagy az „Általános szociális helyzetfelmérő” adatlaphoz kapcsolódóan, „Jogorvoslati kérelem” c. adatlap kitöltésével nyújtható be. Azok a hallgatók, akik nem rendelkeznek ilyen űrlappal, önállóan is beadhatják a kérelmet.

A ponthatár hirdetést követő 15 napos jogorvoslati időszak alatt hiánypótlásra, azaz újabb dokumentumok benyújtására nincs lehetőség.

PONTHATÁROK
Ezen pályázatokra is az EHÖK elnöksége által meghatározott, honlapunkon nyilvánosságra hozott ponthatár vonatkozik.

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen, a 62/546 688-as telefonszámon vagy személyesen az EHÖK irodán (6722 Szeged, Szentháromság utca 34.) a new.sztehap.hu-n jelzett ügyeleti időben lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük