Kedves Hallgatók!

Az SZTE EHÖK Elnökségének döntése értelmében a rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet pályázatok hiánypótlási és beadási határidejét meghosszabbítjuk!

Jelen felhívás a 2021/2022 tanév I. félévére, a pótfelvételi eljárás keretében felvételt nyert hallgatók részére szól. Emellett a lenti időszakban pályázhatnak azok, akiket a 2020/2021 tanév II. félévét követően soroltak át önköltséges képzési formáról államilag támogatott képzésre.

Ebben az időszakban az is adhat be általános szociális helyzetfelmérési adatlapot, illetve csatolhat hozzá űrlapokat, aki a rendes pályázati időszakban nem tette. A rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet űrlapok csatolásának továbbra sem feltétele a lezárt, pontozott általános szociális helyzetfelmérő adatlap, elegendő a „Beadva” állapot. Az űrlapokat a pályázati időszak lezárása után automatikusan szinkronizálja rendszer.

A hosszabbítási időszak időtartama: 2021. szeptember 13. 12:00 – 2021. szeptember 19. 23:59.

Az EHÖK fokozottan felhívja a pályázatokat benyújtó hallgatók figyelmét, hogy a pályázatokkal kapcsolatos hiánypótlásra kizárólag a jelen felhívásban megjelölt határidőig van lehetőség! A hiánypótlási határidőt követően hiánypótlásra, azaz újabb dokumentumok benyújtására nincs lehetőség.

FONTOS
Aki rendelkezik 2020. november 16. után beadott, lezárt, pontozott általános szociális helyzetfelmérési adatlappal, annak nem kötelező újra beadnia, elegendő a már meglévőhöz hozzácsatolni a kapcsolódó űrlapot/űrlapokat. Csatolt űrlap (vagyis: “Rendszeres szociális ösztöndíj igénylés”, “Városi tanulóbérlet igénylés”) nélkül NEM LEHET SIKERES A PÁLYÁZAT!

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen, a 62/546 688-as telefonszámon vagy személyesen az EHÖK irodán (6722, Szeged, Szentháromság utca 34.) a weboldalon jelzett ügyeleti időben lehet.

Az eredeti pályázati felhívás és a segédletek, mellékletek itt találhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük