Jelentkezz Te is mentoráltnak a HÖOK Tehetségmentor programjába!

A 2021/2022-es tanévben is folytatódik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Tehetségmentor programja. Az általunk létrehozott hálózat összekapcsolja a tehetséggondozás szereplőit – a felsőoktatási intézményeket és azok tehetséggondozási programjait, az OTDK-t, a kari TDK-kat, szakkollégiumokat – az elsőéves hallgatókkal. A kortárssegítésen alapuló rendszerben a tehetséges hallgatók szakmai előmenetelét a jövőben az oktatók és a tudományos munkatársak mellett Tehetségmentorok is segítik.

Miért jó ez Neked? Mert egy olyan felsőbb éves hallgató segíti a belépésedet a kari tudományos életbe, aki saját maga is megjárta azt az utat elsőévesként, ami előtted áll, és egy olyan közösségben aknázhatod ki a benned rejlő lehetőségeket, amely hozzád hasonló tehetséges fiatalokból áll.

Miben segítünk? Képzéseket szervezünk a számotokra, amelyek során számos területen fejlődhettek. Közelebb hozzuk hozzátok az ösztöndíj-lehetőségek, pályázatok megismerését. Mentoraink révén szakmai segítséget nyújtunk nektek, bemutatjuk az intézményekben megvalósuló tehetséggondozó programokot, személyre szabott, a fejlődéseteket segítő munkaterveket készítünk a mentorainkkal közösen, segítünk a kutatásokba való bevonásátokban, hogy az egyetem ne csak a kötelező szemináriumi munkáról, és előadásokról szóljon. A szakmai programok mellett természetesen a közösségkovácsoló események sem maradhatnak ki.

Jelentkezz, ha: Úgy érzed, hogy hogy szeretnél komolyabban foglalkozni a szakterületeddel, konferenciákon előadni, publikálni esetleg a demonstrátorság, majd a doktori képzés szerepel a távlati terveid között, vagy egyszerűen csak úgy gondolod tehetséges vagy valamilyen tudományterületen. 

Jelentkezési határidő: 2021. 10. 29.
A programba való jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges: katt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük