Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban olvashatjátok a 2022/2023 I. féléves szociális juttatásokra vonatkozó információkat.

Rendszeres szociális ösztöndíj
Rendszeres szociális ösztöndíj támogatásra azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2021.11.15. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be/csatoltak rendszeres szociális ösztöndíj kérelmi űrlapot a pályázati határidő lejártáig. Nem szükséges, hogy lezárt, pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (Beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá az ösztöndíj kérelmi adatlapot! A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

Városi tanulóbérlet
Helyi közlekedési bérletre azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2021.11.15. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be/csatoltak városi tanulóbérlet igénylési adatlapot a pályázati határidő lejártáig. Nem szükséges, hogy lezárt pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (Új, beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá a városi tanulóbérlet igénylési adatlapot! A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

Kollégiumi jelentkezés
Kollégiumi férőhelyre azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2021.11.15. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlappal, és nyújtottak be/csatoltak kollégiumi jelentkezési űrlapot a pályázati határidő lejártáig, amelyről a mellékelt kollégiumi felvételi naptárban található részletes információ. Nem szükséges, hogy lezárt, pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (Beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá a kollégiumi jelentkezési adatlapot! A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

A rendszeres szociális támogatás, bérletigénylés, valamint kollégiumi jelentkezés benyújtási határideje: 2022.05.02. 00:01 – 2022.06.03. 23:59.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Aki rendelkezik 2021.11.15. után beadott, lezárt pontozott általános szociális helyzetfelmérési adatlappal, annak nem kötelező újra beadnia, elegendő ahhoz hozzácsatolni a kapcsolódó űrlapot/űrlapokat. Csatolt űrlapok nélkül (vagyis “Rendszeres szociális ösztöndíj igénylés”, “Városi tanulóbérlet igénylés”, “Kollégiumi jelentkezés”) nélkül NEM LEHET SIKERES A PÁLYÁZAT!

ELÉRHETŐSÉG
Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen, a 62/546 688-as telefonszámon vagy személyesen az EHÖK irodán (6722 Szeged, Szentháromság utca 34.) a new.sztehap.hu-n jelzett ügyeleti időben lehet.

A pályázati felhívás jogalapja a szociális ösztöndíj szabályzat idézett pontja.
“3.§ (3) Az alaptámogatásra és rendszeres szociális ösztöndíjra minden félév első hónapjában, az SZTE EHÖK elnöke által meghatározott pályázati határidőig lehet pályázatot benyújtani. A pályázó felhasználtja az előző féléves helyzetfelmérő adatlapjára kapott pontszámát, a következő pályázási időszakban is. A pályázó kötelessége, hogy egy naptári évben legalább egyszer kitöltse az űrlapot.”

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük