FELHÍVÁS A 2021/2022 II. FÉLÉVES SZOCIÁLIS JUTTATÁSOKRA A KERESZTFÉLÉVES FELVÉTELI ELJÁRÁS SORÁN FELVÉTELT NYERT ÉS A 2021/2022 I. FÉLÉVBEN PASSZÍV JOGVISZONNYAL RENDELKEZTEK RÉSZÉRE. 

Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban olvashatjátok a 2021/2022 II. féléves szociális juttatásokra vonatkozó információkat.

Rendszeres szociális ösztöndíj
Rendszeres szociális ösztöndíj támogatásra azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2021. május 3. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be/csatoltak rendszeres szociális ösztöndíj kérelmi űrlapot a pályázati határidő lejártáig.
Nem szükséges, hogy lezárt, pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (Beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá az ösztöndíj kérelmi adatlapot!
A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

Városi tanulóbérlet
Helyi közlekedési bérletre azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2021. május 3. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be/csatoltak városi tanulóbérlet igénylési adatlapot a pályázati határidő lejártáig.
Nem szükséges, hogy lezárt pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (új, beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá a városi tanulóbérlet igénylési adatlapot!
A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

A keresztféléves hallgatók részére a rendszeres szociális támogatás, bérletigénylés benyújtási határideje: 2022. február 04. 12:00-től, 2022. február 14. 23:59-ig.

FONTOS
Aki rendelkezik 2021. május 3. után beadott, lezárt pontozott általános szociális helyzetfelmérési adatlappal, annak nem kötelező újra beadnia, elegendő ahhoz hozzácsatolni a kapcsolódó űrlapot/űrlapokat. Csatolt űrlapok (vagyis “Rendszeres szociális ösztöndíj igénylés”, “Városi tanulóbérlet igénylés’”) nélkül NEM LEHET SIKERES A PÁLYÁZAT!

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen, a 62/546 688-as telefonszámon vagy személyesen az EHÖK irodán (6722 Szeged, Szentháromság utca 34.) a new.sztehap.hu-n jelzett ügyeleti időben lehet.

A pályázati felhívás jogalapja a szociális ösztöndíj szabályzat idézett pontja.
“3.§ (3) Az alaptámogatásra és rendszeres szociális ösztöndíjra minden félév első hónapjában, az SZTE EHÖK elnöke által meghatározott pályázati határidőig lehet pályázatot benyújtani. A pályázó felhasználtja az előző féléves helyzetfelmérő adatlapjára kapott pontszámát, a következő pályázási időszakban is. A pályázó kötelessége, hogy egy naptári évben legalább egyszer kitöltse az űrlapot.”
Ezen pályázatokra is az EHÖK elnöksége által meghatározott, honlapunkon nyilvánosságra hozott ponthatár vonatkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük