Kedves Hallgatók!

A Hallgatói Szolgáltató Iroda számfejtette a 2020/2021. tanév I. félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj eredményeket. Az idei évben a tanulmányi ösztöndíj ösztöndíjkalaponként 13 650 Ft minimum és 45 500 Ft maximum összegek között mozog.

A hallgatói tanulmányi eredményhez tartozó összegről, illetve az ösztöndíjkalaphoz tartozó egyéb adatokról a MODULO rendszerben tájékozódhattok a Beadás → HSZI menüpont → Átlagmódosítási kérvényen → a kitöltés gombra kattintva.

FIGYELEM! A HSZI tájékoztatása szerint az átlagmódosítási kérvények 2020. október 08. 22:00-től tekinthetőek meg.

A tanulmányi ösztöndíjszabályzatról bővebben itt; new.sztehap.hu/wp-content/uploads/2020/05/tanulmanyi_osztondij_felteteleirol_es_megallapitasairol_szolo_szabalyzat_2018.05.02.pdf, a korrigált kreditindexes (KKI) eredményedről pedig a Neptunban (neptun.u-szeged.hu/hallgato/login.aspx) tájékozódhatsz a Tanulmányok → Tanulmányi átlagok fül alatt.

TOVÁBBI ÁTLAG ADATOK
Tanulmányi ösztöndíjra jogosult: 8646 fő
Tanulmányi ösztöndíjban részesül: 3672 fő

Amennyiben ezen döntés a hallgató egyéni jogát vagy jogos érdekét érinti, a döntés ellen a hallgató – tizenöt napon belül – jogorvoslattal élhet, melyről – a Szegedi Tudományegyetem „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa (a hallgató legalább egy alkalommal személyesen történő meghallgatását is magába foglalható ülését követően) dönt.

A jogorvoslati kérelmet a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium elnökének, Prof. Dr. Rovó László rektornak címezve a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatnál (6722 Szeged, Szentháromság u. 34.) kell benyújtani.

AMENNYIBEN A HALLGATÓ EGÉSZSÉGÜGYI OKBÓL (KÜLÖNÖSEN: SÚLYOS BESZÉDHIBA, DISZLEXIA, DISZGRÁFIA, DISZKALKULIA) A JOGORVOSLAT KITÖLTÉSÉBEN AKADÁLYOZTATVA VAN, A JOGORVOSLATI KÉRELEM – IGÉNY ESETÉN, KÉRÉSRE – SZEMÉLYESEN JEGYZŐKÖNYVBE MONDHATÓ AZ EHÖK MUNKATÁRSA ELŐTT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük