Kedves Hallgatók!

A Hallgatói Szolgáltató Iroda számfejtette a 2021/2022. tanév I. félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj eredményeket. Az idei évben a tanulmányi ösztöndíj ösztöndíjkalaponként 13 800 Ft minimum és 46 000 Ft maximum összegek között mozog.

A hallgatói tanulmányi eredményhez tartozó összegről, illetve az ösztöndíjkalaphoz tartozó egyéb adatokról a MODULO rendszerben tájékozódhattok a Beadás → HSZI menüpont → Átlagmódosítási kérvényen → a kitöltés gombra kattintva.

FIGYELEM!
A HSZI tájékoztatása szerint az átlagmódosítási kérvények 2021. október 09. 21:00-tól tekinthetőek meg. A tanulmányi ösztöndíjszabályzatról bővebben itt, a korrigált kreditindexes (KKI) eredményedről pedig a Neptunban tájékozódhatsz a Tanulmányok → Tanulmányi átlagok fül alatt.

TOVÁBBI ADATOK
Tanulmányi ösztöndíjra jogosult: 8 827 fő
Tanulmányi ösztöndíjban részesül: 3867 fő

Amennyiben ezen döntés a hallgató egyéni jogát vagy jogos érdekét érinti, a döntés ellen a hallgató – tizenöt napon belül – jogorvoslattal élhet, melyről – a Szegedi Tudományegyetem „A hallgatói jogorvoslati kérelmek benyújtásának és elbírálásának rendjéről” szóló szabályzata alapján – a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium Tanácsa (a hallgató legalább egy alkalommal személyesen történő meghallgatását is magába foglalható ülését követően) dönt.

A jogorvoslati kérelmet a Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Kollégium elnökének, Prof. Dr. Rovó László rektornak címezve a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatnál (6722 Szeged, Szentháromság u. 34.) kell benyújtani.

AMENNYIBEN A HALLGATÓ EGÉSZSÉGÜGYI OKBÓL (KÜLÖNÖSEN: SÚLYOS BESZÉDHIBA, DISZLEXIA, DISZGRÁFIA, DISZKALKULIA) A JOGORVOSLAT KITÖLTÉSÉBEN AKADÁLYOZTATVA VAN, A JOGORVOSLATI KÉRELEM – IGÉNY ESETÉN, KÉRÉSRE – SZEMÉLYESEN JEGYZŐKÖNYVBE MONDHATÓ AZ EHÖK MUNKATÁRSA ELŐTT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük