Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban olvashatjátok a 2022/2023 I. féléves szociális juttatásokra vonatkozó információkat.

Jelen felhívás a 2022/2023 tanév I. félévére, a nyári felvételi eljárás keretében felvételt nyert hallgatók részére szól. Emellett a lenti időszakban pályázhatnak azok, akik a 2021/2022 tanév II. félévében passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkeztek.

Rendszeres szociális ösztöndíj
Rendszeres szociális ösztöndíj támogatásra azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2021. november 15. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be/csatoltak rendszeres szociális ösztöndíj kérelmi űrlapot a pályázati határidő lejártáig.
Nem szükséges, hogy lezárt, pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (Beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá az ösztöndíj kérelmi adatlapot!
A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

Városi tanulóbérlet
Helyi közlekedési bérletre azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2021. november 15. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be/csatoltak városi tanulóbérlet igénylési adatlapot a pályázati határidő lejártáig.
Nem szükséges, hogy lezárt pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (Új, beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá a városi tanulóbérlet igénylési adatlapot!
A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

Elsőéves hallgatók kollégiumi felvétele

FIGYELEM! A Modulo kezdőlapján található kollégiumi jelentkezési űrlap, kizárólag a Móra Ferenc Kollégiumra vonatkozik. ❗️❗️ A kollégium a saját facebook oldalán közzétett hír alapján saját hatáskörben dönt a hallgatók felvételéről, így a Móra Ferenc Kollégiumba történő jelentkezésről kizárólag ők tudnak tájékoztatást adni.Ha a hallgató másik egyetemi kollégiumba szeretne jelentkezni, legyen az kari vagy karközi kollégium, akkor a megszokott eljárás szerint kell cselekedni, tehát ki kell töltenie az Általános szociális helyzetfelmérési adatlapot (Modulo<Beadás<EHÖK fül). Miután ez sikerült akkor az űrlap tetején csatolt űrlap formájában tudja beadni a kollégiumi jelentkezését. (Bírálatot nem kell megvárni a jelentkezés beadásához)

A 2022/2023-es tanévre vonatkozó kollégiumi férőhely iránti kérelemmel kapcsolatos eljárás további részleteiről e-mailben tudtok kérdéseket feltenni.

VIDEÓS SEGÉDLET ITT

A kollégiumi kérelem benyújtási határideje: 2022. július 22. 00:01 – 2022. augusztus 4. 23:59

A rendszeres szociális támogatás, bérletigénylés benyújtási határideje: 2022. július 22. 00:01 – 2022. augusztus 4. 23:59

FONTOS
Aki rendelkezik 2021. november 15. után beadott, lezárt pontozott pályázattal, annak nem kötelező újra beadnia, elegendő ahhoz hozzácsatolni a kapcsolódó űrlapot/űrlapokat. Csatolt űrlapok (vagyis “Rendszeres szociális ösztöndíj igénylés”, “Városi tanulóbérlet igénylés”, “Kollégiumi felvételi kérelem”) nélkül NEM LEHET SIKERES A PÁLYÁZAT!

Érdeklődni a jutter@ehok.u-szeged.hu email címen lehet!

Egyéb fontos tudnivalók:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük